88559094 021
mashreghzamin01@gmail.com
default-logo

مدارک لازم برای ویزای هنگ کنگ

  • اسکن رنگی پاسپورت
  • 1 قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق به صورت لاتین
  • گواهی تمکن مالی حداقل 100 میلیون ریالی به صورت لاتین

انواع ویزای هنگ کنگ

  • ویزای توریستی با 3 ماه اعتبار ورود به هنگ کنگ، 2 یا 3 بار ورود، هربار ورود 14 روز اقامت

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای هنگ کنگ

  • برای اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ به صورت عادی : 45 روز کاری

نکات قابل توجه

  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی باشند.
  • قبل از صدور ویزا به هیچ عنوان بلیط و هتل خریداری نکنید.
  • امکان اخذ ویزای هنگ کنگ به صورت فوری وجود ندارد.

قیمت ویزای هنگ کنگ

  • ویزای توریستی هنگ کنگ به صورت عادی : 220 دلار