skip to Main Content
info[@]mashregh-zamin.com
۸۸۵۰۹۱۱۰ - ۸۸۵۰۹۱۷۰
ویزای هنگ کنگ

مدارک لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ

اسکن رنگی پاسپورت
۱ قطعه عکس رنگی زمینه سفید
گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت، میزان حقوق به صورت لاتین جهت اخذ ویزای هنگ کنگ
گواهی تمکن مالی حداقل ۱۰۰ میلیون ریالی به صورت لاتین

انواع ویزای هنگ کنگ

ویزای توریستی با ۳ ماه اعتبار ورود به هنگ کنگ، ۲ یا ۳ بار ورود، هربار ورود ۱۴ روز اقامت

مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ

برای اخذ ویزای توریستی هنگ کنگ به صورت عادی : ۴۵ روز کاری

نکات قابل توجه

تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی باشند.
قبل از صدور ویزا به هیچ عنوان بلیط و هتل خریداری نکنید.
امکان اخذ ویزای هنگ کنگ به صورت فوری وجود ندارد.
زمان اخذ ویزای هنگ کنگ کمی طولانی است. جهت اخذ ویزا و انجام امورتان این موضوع را در نظر داشته باشید.
هنگ کنگ در ایران سفارتی ندارد و اخذ ویزای هنگ کنگ از طریق کارگزاران ما در این کشور اخذ میشود.
تمامی مدارک لازم باید به صورت اسکن رنگی باشد و احتیاجی به اصل مدارک نیست.
اسکن رنگی باید به صورت کاملا واضح باشد. عکس با موبایل مورد قبول نیست.

ویزای توریستی هنگ کنگ : ۷۰۰/۰۰۰ تومان

Back To Top