88559094 021
mashreghzamin01@gmail.com
default-logo

مدارک لازم برای ویزای چین

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس
  • مشخصات فردی
  • تمکن مالی به ارزش حداقل 12 میلیون تومان فقط برای ویزای گروهی

انواع ویزای چین

  • ویزای تجاری چین (M) با 3 ماه اعتبار ورود به چین و 1 ماه اعتبار اقامت
  • ویزای تجاری 6 ماهه مولتی پل چین با 6 ماه اعتبار ورود به چین و حداکثر 1 ماه اعتبار اقامت در هر بار ورود
  • ویزای تجاری 1 ساله مولتی پل چین با 12 ماه اعتبار ورود به چین و حداکثر 1 ماه اعتبار اقامت در هر بار ورود

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای چین

  • ویزای توریستی گروهی به صورت عادی: 5 روز کاری
  • ویزای تجاری چین عادی : 20 روز کاری
  • ویزای تجاری چین فوری : 10 روز کاری
  • ویزای تجاری 6 ماهه مولتی پل چین : 20 روز کاری
  • ویزای تجاری 1 ساله مولتی پل چین : 20 روز کاری

نکات قابل توجه

  • برای اخذ ویزای مولتی پل ، حداقل 4 ویزای تجاری چین باید در پاسپورت موجود باشد.
  • ویزای گروهی چین برای گروه اخذ میشود که تعداد نفرات این گروه حداقل 5 نفر باید باشند.
  • روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزای چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه هست.
  • بسته به شرایط ممکن است احتیاجی به گواهی تمکن مالی نباشد.

قیمت ویزای چین

(قیمت های ویزای چین به علت تغییرات قیمت دعوتنامه ها، امکان تغییرات دارند.)

  • ویزای چین توریستی گروهی به صورت عادی : 105 دلار
  • ویزای چین تجاری 3 ماهه عادی : 320 دلار
  • ویزای چین تجاری 3 ماهه فوری : 350 دلار
  • ویزای چین تجاری 6 ماهه مولتی پل : 850 دلار
  • ویزای چین تجاری 1 ساله مولتی پل : 1250 دلار