88559094 021
mashreghzamin01@gmail.com
default-logo

این صفحه صرفا جهت اطلاع از مدارک و شرایط لازم برای اخذ ویزای شینگن مورد استفاده در تورهای اروپایی ما می باشد. لطفا در مورد اخذ ویزای شینگن تک(بدون تور) سوال نفرمایید!

چگونه ویزای شینگن بگیریم؟

  • ابتدا مقصد مورد نظر خود را تعیین کنید.
  • مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن را آماده کنید. در صورت هرگونه سوال درباره مدارک با ما تماس بگیرید:88559094-021
  • مدارک را برای ما بفرستید و برای عقد قرارداد مراجعه کنید.
  • بعد از عقد قرارداد برای شما وقت سفارت تعیین میشود و باید در روز مورد نظر به همراه نماینده ما به سفارت مراجعه کنید.
  • بعد از انگشت نگاری 14 روز منتظر جواب سفارت باشید.

برای اخذ ویزای شینگن چه مدارکی لازم است؟

ویزای ایتالیا، ویزای یونان، ویزای اتریش

برای اخذ ویزای شینگن باید مدارک زیر را به طور کامل داشته باشید:

  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر
  • اصل پاسپورت های قدیمی
  • 2 قطعه عکس 3 در 4 رنگی زمینه سفید
  • اصل شناسنامه و ترجمه به زبان انگلیسی
  • گواهی شغلی معتبر
  • پرینت حساب بانکی
  • سند ملکی

انواع ویزای شینگن

  • ویزای توریستی شینگن با 1 ماه اعتبار ورود به محدوده شینگن و 15 روز اعتبار اقامت
  • برای اخذ انواع دیگر ویزای شینگن ، ویزای شینگن بلند مدت ، با ما تماس بگیرید

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای شینگن

  • برای اخذ ویزای شینگن به صورت عادی : 30 روز کاری از زمان تکمیل مدارک

نکات قابل توجه

  • ویزای شینگن قابل اخذ از این مرکز: ویزای ایتالیا، ویزای یونان، ویزای اتریش
  • برای اخذ ویزای شینگن توسط این مرکز، وقت به صورت VIP اخذ می شود. لذا از فروش وقت سفارت بصورت جداگانه معذوریم.
  • از فروش ویزای شینگن بصورت تک (فقط ویزا) معذوریم.
  • ویزای شینگن حتما در قالب پکیج تور اروپا ( ویزا + بلیط + هتل + سایر خدمات) اخذ میشود.
  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی برای سفارت ایتالیا و یونان و به زبان آلمانی برای سفارت اتریش باشند. ترجمه مدارک با مهر مترجم کافی است. تایید وزارت امور خارجه فقط برای سفارت یونان الزامی است.
  • حضور مسافرین جهت انگشت نگاری در محل سفارت الزامی است. در هنگام انگشت نگاری همکاران ما برای راهنمایی و تسهیل روند کار، همراه مسافرین حضور دارند.
  • حدودا تا ده روز بعد از تکمیل مدارک ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین میشود.
  • پرینت حساب بانکی : شامل ریز گردش 3 ماهه آخر حساب بانکی که مانده ی حداقل 400 میلیون ریال داشته باشد.
  • مسافرینی که سند ملکی ندارند باید مانده ی حساب بانکی خود را حداقل تا 150 میلیون تومان بالا ببرند.
  • مدارک شغلی شامل یکی از این موارد است : گواهی اشتغال به کار و لیست بیمه و یا قرارداد کار ، جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت
  • از تمامی مسافرین چک ضمانت بازگشت دریافت میشود. این چک به صورت چک تضمین شده ی بانکی است و مبلغ آن بر اساس مدارک مسافرین حداقل از 500 میلیون ریال تعیین میشود.
  • ویزای شینگن برای مسافرینی که قصد بازگشت ندارند اخذ نمیشود.
  • بعد از اخذ ویزای شینگن، مسافرین باید به یکی از شهرهای ایتالیا یا اتریش یا یونان وارد شده و حداقل 3 شب در این کشور اقامت داشته باشند.
  • وقتی ویزای شینگن را از کشوری مانند ایتالیا یا آلمان و … اخذ میکنید، از ورود به و یا خروج از کشور ثالث جدا خودداری کنید. در غیر اینصورت هنگام اخذ دوباره ی ویزای شینگن با مشکل مواجه میشوید.
  • در صورتی که قبلا از طریق سفارتی ریجکت شدید، حتما ما را در جریان سوابق خود قرار دهید تا بتوانیم بهترین راه کار را برای شما در نظر بگیریم.
  • اگر هرگونه سوالی درباره ی جزییات اخذ ویزای شینگن دارید میتوانید با تلفن های ما تماس بگیرید: 88559094-021

کشور های عضو محدوده شینگن

با اخذ ویزای شینگن از یکی از کشورهای زیر می توانید به سایر کشورهای لیست سفر کنید

ایتالیا ، آلمان ، اتریش ، اسپانیا ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، سوئد ، سوئیس

europetour