skip to Main Content
info[@]mashregh-zamin.com
۸۸۵۰۹۱۱۰ - ۸۸۵۰۹۱۷۰
ویزای تایلند
مدارک لازم برای ویزای تایلند

اصل پاسپورت
۱ قطعه عکس رنگی زمینه سفید
کپی شناسنامه
کپی کارت ملی
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل
پرینت حساب بانکی
مشخصات فردی

انواع ویزای تایلند

ویزای تایلند یکبار ورود با ۳ ماه اعتبار و ۱ ماه اعتبار اقامت
ویزای تایلند تایلند دوبار ورود با ۳ ماه اعتبار و ۱ ماه اعتبار اقامت

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند یکبار ورود : ۳ روز کاری
ویزای توریستی تایلند دوبار ورود: ۳ روز کاری

نکات قابل توجه اخذ ویزای تایلند

اصل بلیط کانفرم شده یا رزرو معتبر پرواز رفت و برگشت به تور تایلند برای اخذ ویزا الزامی است.
رزرو هتل باید تایید شده باشد و در صورت پیگیری سفارت، هتل رزرو را تایید کند.
پرینت حساب بانکی باید مربوط به یک ماه اخیر و با مانده ی حداقل ۲ میلیون تومان و ممهور به مهر بانک باشد.

ویزای توریستی تایلند یکبار ورود : ۴۵ یورو
ویزای توریستی تایلند دوبار ورود: ۸۰ یورو

Back To Top