88559094 021
mashreghzamin01@gmail.com
default-logo

مدارک لازم برای ویزای تایلند

  • اصل پاسپورت
  • 1 قطعه عکس رنگی زمینه سفید
  • کپی شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • رزرو بلیط هواپیما
  • رزرو هتل
  • پرینت حساب بانکی
  • مشخصات فردی

انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی تایلند یکبار ورود با 3 ماه اعتبار و 1 ماه اعتبار اقامت
  • ویزای توریستی تایلند دوبار ورود با 3 ماه اعتبار و 1 ماه اعتبار اقامت

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای تایلند

  • ویزای توریستی تایلند یکبار ورود : 3 روز کاری
  • ویزای توریستی تایلند دوبار ورود: 3 روز کاری

نکات قابل توجه اخذ ویزای تایلند

  • اصل بلیط کانفرم شده یا رزرو معتبر پرواز رفت و برگشت به تایلند برای اخذ ویزا الزامی است.
  • رزرو هتل باید تایید شده باشد و در صورت پیگیری سفارت، هتل رزرو را تایید کند.
  • پرینت حساب بانکی باید مربوط به یک ماه اخیر و با مانده ی حداقل 2 میلیون تومان و ممهور به مهر بانک باشد.

قیمت انواع ویزای تایلند

  • ویزای توریستی تایلند یکبار ورود : 45 یورو
  • ویزای توریستی تایلند دوبار ورود: 80 یورو