88559094 021
mashreghzamin01@gmail.com
default-logo

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دبی

  • اسکن رنگی پاسپورت

انواع ویزای دبی

  • ویزای دبی، توریستی، با 2 ماه اعتبار ورود به امارات و 14 روز اعتبار اقامت
  • ویزای دبی، توریستی، با 2 ماه اعتبار ورود به امارات و 30 روز اعتبار اقامت
  • ویزای دبی، سه ماهه، با 3 ماه اعتبار ورود به امارات و 90 روز اعتبار اقامت
  • ویزای مولتی دبی یک ماهه، چند بار ورود، با 1 ماه اعتبار اقامت در امارات و 14 روز اعتبار اقامت برای هر بار ورود
  • ویزای مولتی دبی سه ماهه، چند بار ورود، با 3 ماه اعتبار اقامت در امارات و 14 روز اعتبار اقامت برای هر بار ورود

مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای دبی

  • برای اخذ ویزای توریستی دبی و مولتی دبی به صورت عادی : 7 روز کاری
  • برای اخذ ویزای توریستی دبی به صورت نیمه فوری : 3 روز کاری

نکات قابل توجه

  • درخواست ویزای دبی برای افراد کمتر از 23 سال بدون همراهی پدر یا مادر و یا همسر امکان پذیر نمی باشد.
  • افراد کمتر از 23 سال برای اخذ ویزای دبی باید اسکن پاسپورت پدر یا مادر به همراه اسکن صفحات شناسنامه را هم ارسال کنند.
  • درخواست ویزای دبی برای افرادی که به عنوان همراه در پاسپورت همسرشان هستند امکانپذیر نمی باشد.
  • هزینه ی ویزای دبی بعد از ارسال درخواست غیر قابل استرداد میباشد.
  • در برخی مواقع مدت زمان اخذ ویزای دبی ممکن است بیشتر از زمان تعیین شده به طول بانجامد. لطفا در زمان درخواست این موضوع را مدنظر قرار دهید.
  • متقاضیان اخذ ویزای مولتی دبی، بعد از هر بار ورود به دبی نهایتا 14 روز میتوانند در این شهر اقامت داشته باشند و مدت زمان یک ماهه یا سه ماهه ویزای دبی از اولین ورود شروع میشود.

قیمت ویزا

  • ویزای دبی به صورت عادی : 300 درهم
  • ویزای دبی به صورت نیمه فوری : 385 درهم
  • ویزای دبی یک ماهه یکبار ورود: 490 درهم
  • ویزای دبی سه ماهه یکبار ورود: 1400 درهم
  • ویزای مولتی دبی یک ماهه : 950 درهم
  • ویزای مولتی دبی سه ماهه : 2400 درهم