88559094 021
mashreghzamin01@gmail.com
default-logo

اطلاعات اخذ ویزای هند

چگونه ویزای هند تهیه کنیم؟

  • مدارک لازم که در زیر آمده است را تهیه کنید.
  • تاریخ حدودی سفر خود را تعیین کنید.
  • برای تحویل مدارک به دفتر ما مراجعه کنید یا از طریق تلفن 88559094-021 با ما تماس بگیرید.
  • بعد از تحویل مدارک منتظر تعیین روز انگشت نگاری بمانید.
  • بعد از اعلام ما، به ادرسی که در اختیارتون میگذاریم، برای انگشت نگاری مراجعه کنید.
  • منتظر صدوری ویزای هند باشید. به محض صدور، ما با شما تماس میگیریم.
  • برای ویزای هند به چه مدارکی نیاز داریم؟

    • اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
    • اصل پاسپورت های قدیمی
    • ۲ قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی زمینه سفید و جدید
    • کپی تمام صفحات شناسنامه
    • فرم مخصوص که توسط ما در اختیار شما قرار می گیرد.

    نکاتی که درباره ویزای هند باید بدانیم:

    • ویزای هند توریستی ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
    • ویزای هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد.
    • اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزای هند باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد.
    • مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.
    • برای اخذ ویزای هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.
    • طبق قانون جدید سفارت هند ، متقاضیان ویزای هند باید برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنند. وقت مصاحبه را ما برای شما میگیریم.

     قیمت

    • 245/000 تومان