skip to Main Content
info[@]mashregh-zamin.com
۸۸۵۰۹۱۱۰ - ۸۸۵۰۹۱۷۰
mz-visa-india
چگونه ویزای هند تهیه کنیم؟

مدارک لازم که در زیر آمده است را تهیه کنید.
تاریخ حدودی سفر خود را تعیین کنید.
برای تحویل مدارک به دفتر ما مراجعه کنید یا از طریق تلفن ۸۸۵۵۹۰۹۴-۰۲۱ با ما تماس بگیرید.
بعد از تحویل مدارک منتظر تعیین روز انگشت نگاری بمانید.
بعد از اعلام ما، به ادرسی که در اختیارتون میگذاریم، برای انگشت نگاری مراجعه کنید.
منتظر صدوری ویزای هند باشید. به محض صدور، ما با شما تماس میگیریم.

برای ویزای هند به چه مدارکی نیاز داریم؟

اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
اصل پاسپورت های قدیمی
۲ قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی زمینه سفید و جدید
کپی تمام صفحات شناسنامه
فرم مخصوص که توسط ما در اختیار شما قرار می گیرد

نکاتی که درباره ویزای هند باید بدانیم:

ویزای توریستی هند ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
ویزا ی هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد.
اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد.
مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند.
برای صدور روادید هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.
طبق قانون جدید سفارت هند ، متقاضیان روادید باید برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کنند. وقت مصاحبه را ما برای شما میگیریم.

قیمت: ۴۲۵.۰۰۰ تومان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *