skip to Main Content
info[@]mashregh-zamin.com
۸۸۵۰۹۱۱۰ - ۸۸۵۰۹۱۷۰
ویزای شینگن

این صفحه صرفا جهت اطلاع از مدارک و شرایط لازم برای اخذ ویزای شینگن مورد استفاده در تورهای اروپایی ما می باشد. لطفا در مورد اخذ ویزای شینگن تک(بدون تور) سوال نفرمایید!

چگونه ویزای شینگن بگیریم؟

ابتدا مقصد مورد نظر خود را تعیین کنید.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن را آماده کنید. در صورت هرگونه سوال درباره مدارک با ما تماس بگیرید:۸۸۵۵۹۰۹۴-۰۲۱
مدارک را برای ما بفرستید و برای عقد قرارداد مراجعه کنید.
بعد از عقد قرارداد برای شما وقت سفارت تعیین میشود و باید در روز مورد نظر به همراه نماینده ما به سفارت مراجعه کنید.
بعد از انگشت نگاری ۱۴ روز منتظر جواب سفارت باشید.

برای اخذ ویزای شینگن چه مدارکی لازم است؟

برای اخذ ویزای شینگن از سفارت ایتالیا باید مدارک زیر را به طور کامل داشته باشید:

تمامی مدارک با باید ترجمه به زبان انگلیسی با مهر مترجم باشند.

  1. اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر
  2. اصل پاسپورت های قدیمی
  3. ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  4. اصل شناسنامه و ترجمه به زبان انگلیسی
  5. گواهی شغلی معتبر که شامل یکی از این موارد است : گواهی اشتغال به کار و لیست بیمه و یا قرارداد کار ، جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت
  6. پرینت حساب بانکی: شامل ریز گردش ۳ ماهه آخر حساب بانکی که مانده ی حداقل ۴۰۰ میلیون ریال داشته باشد.
  7. سند ملکی
انواع ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن با ۱ ماه اعتبار ورود به محدوده شینگن و ۱۵ روز اعتبار اقامت
برای اخذ انواع دیگر ویزا، ویزای شینگن بلند مدت ، با ما تماس بگیرید

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای شینگن

برای اخذ ویزای شینگن به صورت عادی : ۳۰ روز کاری از زمان تکمیل مدارک

نکات قابل توجه
  1. ویزای شینگن قابل اخذ از این مرکز: ویزای ایتالیا
  2. برای اخذ ویزای شینگن توسط این مرکز، وقت به صورت VIP اخذ می شود.
  3. از فروش ویزا بصورت تک (فقط ویزا) معذوریم.
  4. ویزای شینگن حتما در قالب پکیج تور اروپا ( ویزا + بلیط + هتل + سایر خدمات) اخذ میشود.
  5. حضور مسافرین جهت انگشت نگاری در محل سفارت الزامی است.
  6. در هنگام انگشت نگاری همکاران ما برای راهنمایی و تسهیل روند کار، همراه مسافرین حضور دارند.
  7. حدودا تا ده روز بعد از تکمیل مدارک ، وقت انگشت نگاری برای مسافرین تعیین میشود.
  8. از تمامی مسافرین چک ضمانت بازگشت دریافت میشود. این چک به صورت چک تضمین شده ی بانکی است و مبلغ آن بر اساس مدارک مسافرین حداقل از ۵۰۰ میلیون ریال تعیین میشود.
  9. ویزای شینگن برای مسافرینی که قصد بازگشت ندارند اخذ نمیشود.
  10. اگر هرگونه سوالی درباره ی جزییات اخذ ویزای شینگن دارید میتوانید با تلفن های ما تماس بگیرید: ۸۸۵۰۹۱۱۰-۰۲۱
نکات زیر را رعایت کنید:
  1. مسافرینی که سند ملکی ندارند باید مانده ی حساب بانکی خود را حداقل تا ۱۵۰ میلیون تومان بالا ببرند.
  2. بعد از اخذ ویزای شینگن، مسافرین باید به یکی از شهرهای ایتالیا وارد شده و حداقل ۳ شب در این کشور اقامت داشته باشند.
  3. وقتی ویزای شینگن را از کشوری مانند ایتالیا اخذ میکنید، از ورود به و یا خروج از کشور ثالث جدا خودداری کنید. در غیر اینصورت هنگام اخذ دوباره ی ویزای شینگن با مشکل مواجه میشوید.
  4. در صورتی که قبلا از طریق سفارتی ریجکت شدید، حتما ما را در جریان سوابق خود قرار دهید تا بتوانیم بهترین راه کار را برای شما در نظر بگیریم.
کشور های عضو محدوده شینگن

با اخذ ویزا از یکی از کشورهای زیر می توانید به سایر کشورهای لیست سفر کنید

ایتالیا ، آلمان ، اتریش ، اسپانیا ، بلژیک ، جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، سوئد ، سوئیس

Back To Top