skip to Main Content
info[@]mashregh-zamin.com
۸۸۵۰۹۱۱۰ - ۸۸۵۰۹۱۷۰
ویزای چین

مدارک لازم برای ویزای چین

اصل پاسپورت جدید
۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۶ در ۴ (عینا مشابه عکس پاسپورت)
مشخصات فردی
تمکن مالی به ارزش حداقل ۱۲ میلیون تومان

انواع ویزای چین

ویزای توریستی انفرادی چین با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت
ویزای گروهی چین برای حداقل ۵ نفر و اقامت حداکثر ۳۰ روزه
ویزای مولتی یکساله

مدت زمان لازم برای صدور ویزای چین

ویزای چین توریستی گروهی به صورت عادی: ۱۵ روز کاری
ویزای چین توریستی گروهی به صورت فوری : ۱۰ روز کاری
ویزای چین توریستی انفرادی عادی : ۷ روز کاری
ویزای چین توریستی انفرادی فوری: ۳ روز کاری
ویزای چین مولتی یکساله: ۱۵ روز کاری

نکات قابل توجه

ویزای گروهی چین برای گروه اخذ میشود که تعداد نفرات این گروه حداقل ۵ نفر باید باشند.
مسافرینی که ویزای گروهی چین دریافت میکنند باید باهم به چین وارد شده و باهم خارج شوند.
روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزا ی چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه هست.
بسته به شرایط ممکن است احتیاجی به گواهی تمکن مالی نباشد.
مسافر برای ویزای مولتی یکساله چین، احتیاج به حداقل ۴ ویزای انفرادی قبلی دارد.
غیر از انواع ویزای انفرادی و گروهی چین، سایر انواع ویزا مثل تجاری قابل اخذ است.
آژانس مشرق زمین امکان خرید بلیط با بهترین نرخ به مقصد چین را دارد. در صورت رزرو و خرید بلیط در دفتر مشرق زمین از تخفیف ویژه برخوردار شوید.
برای دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
برای دریافت اطلاعات در مورد کشور چین اینجا را ببینید.

(قیمت های ویزای چین به علت تغییرات قیمت دعوتنامه ها، امکان تغییرات دارند.)

ویزای توریستی چین انفرادی ۱ ماهه عادی : تماس بگیرید: ۸۸۵۰۹۱۱۰ – ۸۸۵۰۹۱۷۰
ویزای توریستی چین انفرادی ۱ ماهه فوری : تماس بگیرید: ۸۸۵۰۹۱۱۰ – ۸۸۵۰۹۱۷۰
ویزای توریستی چین گروهی به صورت عادی : ۱۰۵ دلار
ویزای توریستی چین گروهی به صورت فوری : ۱۳۵ دلار
ویزای مولتی یکساله چین : ۱۶۵۰ دلار

Back To Top