88559094 021
mashreghzamin01@gmail.com
default-logo

اخذ وقت سفارت آمریکا

چگونه وقت سفارت آمریکا بگیریم؟

  • ابتدا شهری که در آن میخواهید وقت سفارت آمریکا بگیرید، مشخص کنید. دبی، ایروان، آنکارا
  • نوع ویزای که میخواهید درخواست کنید را مشخص کنید. توریستی، دانشجویی و غیره.
  • مدارک لازم برای وقت سفارت آمریکا را به ما تحویل دهید.
  • وقت شما تعیین میشود و برای شما از طریق ایمیل ارسال میگردد.

برای اخذ وقت سفارت آمریکا از دبی، ایروان یا آنکارا چه مدارکی لازم است؟

  • اسکن رنگی پاسپورت
  • اسکن رنگی یک قطعه عکس 5 در 5
  • فرم تکمیل شدهDS160 که میتوانید از اینجا دانلود کنید.

وقت سفارت آمریکا برای انواع ویزاهای زیر :

  • ویزای B1 یا B2 : کسب و کار، گردشگری، درمان پزشکی
  • ویزای F، M، J که شامل ویزاهای تحصیلی، دانشجویی، یادگیری زبان، دوره های تحصیلی، تبادل اطلاعات و غیره

نکات قابل توجه اخذ وقت سفارت آمریکا:

  • اخذ وقت سفارت آمریکا شامل پر کردن فرم ها، واریز وجه، اخذ وقت سفارت میباشد.
  • برای اطلاع از وقت های موجود هر یک از سفارتخانه ها با ما تماس بگیرید.
  • برای شروع فرآیند اخذ وقت سفارت آمریکا در یکی از کشورهای ذکر شده، با ما تماس بگیرید: 88559094-021 آقای عرفان
  • لطفا توجه بفرمایید که اگر فرم DS160 را خودتان تکمیل کرده اید برای ما بفرستید، در غیر اینصورت فرم فارسی را از بالا دانلود و تکمیل کنید.
  • دقت بفرمایید گرفتن وقت سفارت آمریکا، به منزله ی اخذ ویزای آمریکا نیست.
  • مبلغ 160 دلار بعد از واریز به حساب سفارت آمریکا، غیر قابل استرداد است.
  • بعد از واریز وجه و اخذ وقت سفارت آمریکا، در صورتی که متقاضی قصد انصراف داشته باشد، وقت اخذ شده کنسل میشود و مبلغ 160 دلار در حساب سفارت آمریکا محفوظ میماند و تا یک سال قابل استفاده خواهد بود.
  • وقت سفارت آمریکا اخذ شده تا 2 روز قبل از موعد وقت قابل تغییر و کنسلی می باشد.
  • پرداخت متقاضیان به آژانس مشرق زمین میتواند به صورت ریالی و یا دلاری باشد.
  • بعد از اتمام مراحل اخذ وقت سفارت آمریکا، رسید پرداختی به سفارت به متقاضیان ارائه میشود.
  • مهمترین مدرک برای دریافت ویزای آمریکا، فرم 160 میباشد. لذا در تکمیل این فرم بسیار دقت کنید.
  • آژانس مشرق زمین هیچگونه دخل و تصرف و تعهدی در صدور یا عدم صدور ویزای آمریکا ندارد. کار ما صرفا اخذ وقت سفارت آمریکا و پر کردن فرم 160 و واریز هزینه مصاحبه شما میباشد.
  • متقاضیانی که قصد اخذ وقت سفارت آمریکا مربوط به ویزاهای دانشجویی را دارند میتوانند پرداخت مربوط به هزینه های دانشگاهی مانند SEVIS FEE را نیز به ما بسپارند.
  • صرفا جهت اطلاع دوستانی که خواهان اطلاع از مدارک لازم جهت اخذ ویزای آمریکا میباشند، لیستی از مدارکی که سفارت آمریکا برای اخذ ویزا اعلام کرده، در زیر می آید:
    1. اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
    2. پاسپورت های قبلی در صورت موجود بودن
    3. دو قطعه عکس ۵*۵ رنگی زمینه سفید
    4. اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی
    5. اصل و ترجمه سند ازدواج یا طلاق در صورت موجود بودن
    6. اصل و ترجمه کارت پایان خدمت یا معافعیت
    7. اصل و ترجمه سند ملکی
    8. اصل مدارک اثبات محل اقامت در آمریکا شامل: اصل دعوتنامه با مهر دفتر ثبت یا فرم I-134 یا تاییدیه رزرو هتل
    9. مدارک شغلی که شامل یکی از این موارد است: گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و…
    10. ترجمه سوابق بیمه
    11. در صورت وجود: مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس، خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
    12. نامه تمکن مالی که حتما به صورت انگلیسی از طرف بانک صادر شده است.
    13. پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین
    14. برگه تاییدیه اپلیکیشن فرم DS-160 Confirmation Page
    15. برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation
    16. متقاضیان ویزای F1 فرم I-20، مدارک تحصیلی، SEVIS Fee payment Confirmation را به همراه داشته باشند.
    17. متقاضیان ویزای J1 فرم DS-2019، پذیرش و SEVIS Fee payment Confirmation را به همراه داشته باشند.

هزینه ی اخذ وقت سفارت آمریکا

  • کل هزینه اخذ وقت سفارت آمریکا شامل 160 دلار صندوق سفارت و 25 دلار کارمزد بابت واریز وجه، پرکردن فرم DS و اخذ وقت
  • جمعا 185 دلار