skip to Main Content
info[@]mashregh-zamin.com
۸۸۵۰۹۱۱۰ - ۸۸۵۰۹۱۷۰

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین تغییر کرده است. با دقت مطالعه کنید.

ویزای چین

چه مدارکی برای اخذ ویزای چین لازم است؟

  1. اصل پاسپورت جدید
  2. ۲ قطعه عکس
  3. رنگی زمینه سفید ۶ در ۴ (عینا مشابه عکس پاسپورت)
  4. مشخصات فردی
  5. تمکن مالی به ارزش حداقل ۴۰ میلیون تومان

انواع ویزای چین

  1. ویزای توریستی انفرادی چین با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت
  2. ویزای گروهی چین برای حداقل ۵ نفر و اقامت حداکثر ۳۰ روزه
  3. ویزای تجاری یکبار ورود و دوبار ورود
  4. ویزای مولتی یکساله
مدت زمان لازم برای صدور ویزای چین چند روز است؟

ویزای چین توریستی گروهی به صورت عادی: ۱۰ روز کاری
ویزای چین توریستی گروهی به صورت فوری : ۵ روز کاری
ویزای چین توریستی انفرادی عادی : ۷ روز کاری
ویزای چین توریستی انفرادی فوری: ۳ روز کاری
ویزای چین مولتی یکساله: ۱۵ روز کاری

نکات قابل توجه

ویزای گروهی چین برای گروه اخذ میشود که تعداد نفرات این گروه حداقل ۵ نفر باید باشند.
مسافرینی که ویزای گروهی چین دریافت میکنند باید باهم به چین وارد شده و باهم خارج شوند.
روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزا ی چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه هست.
بسته به شرایط ممکن است احتیاجی به گواهی تمکن مالی نباشد.
مسافر برای ویزای مولتی یکساله چین، احتیاج به حداقل ۴ ویزای انفرادی قبلی دارد.
غیر از انواع ویزای انفرادی و گروهی چین، سایر انواع ویزا مثل تجاری قابل اخذ است.
آژانس مشرق زمین امکان خرید بلیط با بهترین نرخ به مقصد چین را دارد. در صورت رزرو و خرید بلیط در دفتر مشرق زمین از تخفیف ویژه برخوردار شوید.
برای دریافت هرگونه اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
برای دریافت اطلاعات در مورد کشور چین اینجا را ببینید.

(قیمت ها به علت تغییرات قیمت دعوتنامه ها، امکان تغییرات دارد.)

  1. ویزای توریستی چین انفرادی ۱ ماهه عادی : تماس بگیرید
  2. ویزای توریستی چین انفرادی ۱ ماهه فوری : تماس بگیرید
  3. ویزای توریستی چین گروهی به صورت عادی : ۸۰ دلار + قیمت بلیط هواپیما
  4. ویزای توریستی چین گروهی به صورت فوری : ۸۰ دلار + قیمت بلیط هواپیما
  5. ویزای ۶۰ تا ۹۰ روزه تجاری چین : ۳۰۰ دلار
  6. ویزای تجاری چین یکبار ورود: ۳۰۰ دلار
  7. ویزای تجاری چین دوبار ورود: ۴۵۰ دلار
  8. ویزای مولتی یکساله چین : ۱۴۵۰ دلار
2 دیدگاه
  1. یک کاپی فورم تصدیق صحی کارداشتم اگرلطف کنید زودتربه ایمل ادرس که درفوق ذکر کردم برایم بفرستید خیلی خرسندمیشم
    تشکر!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top