88559094 021
mashreghzamin01@gmail.com
default-logo

مدارک لازم برای ویزای چین

  • اصل پاسپورت قدیمی و جدید
  • 2 قطعه عکس
  • مشخصات فردی
  • تمکن مالی به ارزش حداقل 12 میلیون تومان

انواع ویزای چین

  • ویزای توریستی انفرادی چین با 1 ماه اعتبار ورود به چین و 1 ماه اعتبار اقامت
  • ,ویزای گروهی چین برای حداقل 5 نفر و اقامت حداکثر 30 روزه

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای چین

  • ویزای چین توریستی گروهی به صورت عادی: 5 روز کاری
  • ویزای چین توریستی گروهی به صورت فوری : 3 روز کاری
  • ویزای چین توریستی انفرادی عادی : 15 روز کاری

نکات قابل توجه

  • ویزای گروهی چین برای گروه اخذ میشود که تعداد نفرات این گروه حداقل 5 نفر باید باشند.
  • روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزای چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه هست.
  • بسته به شرایط ممکن است احتیاجی به گواهی تمکن مالی نباشد.

قیمت ویزای چین

(قیمت های ویزای چین به علت تغییرات قیمت دعوتنامه ها، امکان تغییرات دارند.)

  • ویزای چین توریستی انفرادی 1 ماهه عادی : تماس بگیرید: 88559094-021
  • ویزای چین توریستی انفرادی 1 ماهه فوری : تماس بگیرید: 88559094-021
  • ویزای چین توریستی گروهی به صورت عادی : 105 دلار
  • ویزای چین توریستی گروهی به صورت فوری : 135 دلار