skip to Main Content
info[@]mashregh-zamin.com
۸۸۵۰۹۱۱۰ - ۸۸۵۰۹۱۷۰
ویزای کره جنوبی

مدارک لازم برای ویزای کره جنوبی

اصل پاسپورت
۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی
اصل و ترجمه گواهی کاری
پرینت حساب بانکی
رزرو هتل
بلیط رفت و برگشت هواپیما

انواع ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی (توریستی) با ۳ ماه اعتبار ورود به کره جنوبی و ۳۰ روز اعتبار اقامت

مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای کره جنوبی

برای اخذ ویزای توریستی کره جنوبی به صورت عادی : ۲۰ روز کاری

نکات قابل توجه اخذ ویزای کره جنوبی

برای صدور ویزای کره جنوبی تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی باشند.
مدارک شغلی شامل یکی از این موارد است : گواهی اشتغال به کار ، جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت
در صورت درخواست سفارت مبنی بر تضمین بازگشت مسافرین ، این آژانس حق اخذ چک ضمانت بازگشت به صورت چک تضمین شده بانکی با مبلغ حداقل ۱۵ میلیون تومان را برای خود محفوظ می دارد.

ویزای توریستی کره جنوبی به صورت عادی : ۲۰۰ دلار

Back To Top