88559094 021
mashreghzamin01@gmail.com
default-logo

مدارک لازم برای ویزای کره جنوبی

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس 3 در 4 رنگی زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی
  • اصل و ترجمه گواهی کاری
  • پرینت حساب بانکی
  • رزرو هتل
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما

انواع ویزای کره جنوبی

  • ویزای توریستی با 3 ماه اعتبار ورود به کره جنوبی و  30 روز اعتبار اقامت

مدت زمان لازم جهت اخذ ویزای کره جنوبی

  • برای اخذ ویزای توریستی کره جنوبی به صورت عادی : 20 روز کاری

نکات قابل توجه اخذ ویزای کره جنوبی

  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی باشند.
  • مدارک شغلی شامل یکی از این موارد است : گواهی اشتغال به کار ، جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت
  • در صورت درخواست سفارت مبنی بر تضمین بازگشت مسافرین ، این آژانس حق اخذ چک ضمانت بازگشت به صورت چک تضمین شده بانکی با مبلغ حداق 15 میلیون تومان را برای خود محفوظ میدارد.

قیمت ویزای کره جنوبی

  • ویزای توریستی کره جنوبی به صورت عادی : 280 دلار